Menu

FC Broby klar til danmarks største fodbold konference “Fodboldens Kongres”

image
Kenneth Hansen
26. februar 2019 kl. 20:19
Fodboldens Kongres løber af stablen den 2. marts i Forum Horsens

Fodboldens Kongres løber af stablen den 2. marts i Forum Horsens, men allerede før jul havde de første klubber meldt sig til. Blandt de allerførste tilmeldte er klubberne FC Broby og Vrå/Børglum IF, der begge sender seks medlemmer til konferencen for at lære, netværke og få inspiration.

Dansk fodbolds største konference nogensinde kommer nærmere. Om små to måneder åbner Forum Horsens dørene for spillere, klubber, frivillige, spillere, trænere og andre med en aktie og interesse i fremtiden for fodbolden herhjemme.

Og der er rift om pladserne til Fodboldens Kongres. Allerede et par dage efter tilmeldingen blev åbnet, havde adskillige klubber sikret sig en af de attraktive billetter, og specielt to klubber var hurtige på tasterne.

FC Broby og Vrå/Børglum IF deltager med seks medlemmer til kongressen for at kunne sparre med andre klubber og få inspiration, som de kan tage med hjem og bruge til at blive endnu skarpere og videreudviklede deres klubber.

”Vi håber og tror, at vi kan få en masse med hjem til klubben og blive endnu klogere,” siger formand i FC Broby, Finn Knudsen, og fortsætter:

”Vi blev på et bestyrelsesmøde med det samme enige om, at det kunne være rigtig interessant for vores klub. Især når der er tre forskellige emner på kongressen, som vi kan gå i dybden med. Så kan vi gå to fra bestyrelsen på hver fagspor,” siger han med henvisning til, at deltagerne på konferencen kan vælge mellem de tre fagspor: klub- og medlemsudvikling, pige- og kvindefodbold samt spiller- og talentudvikling.

Vrå/Børglum IF meldte også straks seks medlemmer til Fodboldens Kongres af samme årsag som FC Broby.

”Det er en god mulighed til at få inspiration fra klubber, der har succes med det, de laver. Og så kan vi forhåbentlig tage den viden med hjem og videreudvikle vores klub,” siger Vrå/Børglums IF’s formand, Günther Vangsted.

Fodboldens Kongres sætter dansk fodbold og dens fremtidige retning under luppen på en dag fyldt med oplæg, workshops og diskussioner om, hvilke udfordringer fodbolddanmark står midt i og foran, samt hvordan problemstillingerne gribes bedst an.