Menu

Live-score

image Live-score
Kenneth Hansen
10. april 2016 kl. 19:32
Med livescore kan du videregive live kampdata til hjemmesiden.

Nu kan du følge de kampe der bliver live opdateret hvor FC Broby deltager i, på vores hjemmeside.

Der bliver kun vist en kamp af gangen, og er der flere kampe i gang skifter den automatisk mellem kampene hver gang der sker en opdatering på en kamp.

Hvis du ønsker notifikationer fra en kamp der bliver live opdateret, så find kampen via DBUs app og tryk på " klokken" ved kampen så vil du modtage en notifikation ved scoring osv.

 

DIN kamp er vigtig for dig og dem du kender – med livescore kan du videregive live kampdata fra jeres kamp via Fodbold app’en!

Hjemme- eller udehold vælger en person til at livescore kampen. Hjemmeholdet kan sætte sig på livescoren i op til 7 dage før kampen, medens der åbnes for udeholdet 24 timer før.

Det kan være en holdleder, en forælder eller en helt tredje. Forudsætningen er dog blot at klubben har blåstemplet vedkommende i KlubOffice ved at give personen hvervet "livescore/kampfakta indberetter", så vi – og alle interesserede – er sikre på at data er valide.

Det er ikke et krav at føre live score, da vi ikke kan pådutte klubberne denne opgave. Men vi håber naturligvis at klubberne selv kan se idéen med at live score, så alle dem som ikke har mulighed for at overvære kampen på anlægget, også får mulighed for at følge med!

Når kampen fløjtes op, starter holdlederen (eller den som nu er udpeget) livescoren. Når der scores, skiftes ud og/eller tildeles gule/røde kort, fører holdlederen dette elektronisk på sin smartphone (Fodbold app’en er udviklet til iOS og Android.). Det betyder at vi kan sørge for at de som har valgt det, får pushbeskeder når der sker udvikling i kampen.

Når dommeren fløjter kampen af, afslutter holdlederen livescoren og den færdige statistik er nu tilgængelig på web/app.

 

Kampfakta

Blev jeres kamp ikke livescoret, så er der mulighed for at bruge ”Kampfakta” i stedet. Mens Livescore er UNDER kampen, er Kampfakta samme funktion blot EFTER kampen.

I Kampfakta (som kan tilgås via resultatindberetning på ”Mit DBU” (login her på siden) eller i vores holdværktøj ”KampKlar” samt i Fodbold app'en kan du – efter kampen (og hvis ikke den er livescoret) – føre kamphændelserne ind, således at statistikken samles op på spillerne/holdet. I Kampfakta kan du også redigere førte hændelser for eget hold, f.eks. hvis en forkert målscorer er anført.

 

Brugerkommentarer og upload af billede

En ting er de kolde kampfacts, noget andet er at mærke følelser, passion og hold/klub-ånd! Vi tilbyder også alle brugere at kommentere på kampen før, under og efter. Ydermere kan der uploades billeder fra kampen direkte inde fra Fodbold app’en. Så når du står derude og lige ”skyder” det perfekte action- eller stemningsbillede fra kampen, så kan du hurtigt dele det med dem som følger med hjemmefra.

Dermed samler vi en helstøbt kampoplevelse på app/web; kampstatistik, brugerkommentarer og kampgalleri.