Menu

EKSKLUSIVT: NU KAN DU GIVE EN GRATIS BOLD TIL FC BROBY

image Giv en GRATIS bold til klubben!
Kenneth Hansen
17. september 2015 kl. 22:18
Nu har du muligheden for at støtte hele FC Broby med nye bolde igennem et unikt projekt som klubben har fået adgang til. Du kan donere en splinterny Select-bold til en værdi á 300 kr. for kun 50 kr.

Det er I samarbejde med den danske bookmaker Bet25.dk, den eneste bookmaker der støtter dansk sport direkte, at klubben har fået mulighed for at give dette unikke tilbud ud til alle der har lyst til at støtte med en donation på kun 50 kr. – og dermed skænke en bold til klubben.


Nye bolde er vigtige
Dette tilbud er unikt for FC Broby og en fantastisk mulighed for at sikre at ALLE hold i klubben har topkvalitet stillet til rådighed, når det kommer til det allervigtigste – boldene.

Det eneste du skal gøre er, at oprette dig hos www.Bet25.dk, vælg FC Broby som støtteklub og sætte 50 kr. ind på din Bet25-konto.
 Så donerer Bet25.dk en splinterny Select-bold til en værdi af kr. 300,- til klubben.

Så du donerer BÅDE en Select-fodbold til klubben OG har samtidig 50 kr. at spille for hos Bet25.dk. Det er dermed en gratis fodbold du giver ved at smide en flad 50´er ind på en Bet25-konto.


Kvalitetsbolde til spotpris
FC Broby håber selvfølgelig meget at kunne indsamle så mange bolde som overhovedet muligt gennem dette glimrende og nyskabende tiltag, der kan give klubben kvalitetsfodbolde til spotpris.

Du giver 50 kr. – men får dem igen
Pengene du sætter ind hos Bet25.dk, kan du naturligvis spille for, så de 50 kr. kan hurtigt blive til 100, 200, 500 eller endnu flere kroner tilbage i din lomme. Du mister med andre ord ikke dine penge, men har dem i stedet til at spille for. Win-win for alle.

Gør det nu – tilbuddet er kun kortvarigt!
Så hvad enten du er spiller, leder, frivillig eller bare har lyst til at donere en fodbold til FC Broby, vil vi gerne opfordre dig til at oprette en konto hos Bet25.dk, vælge FC Broby som støtteklub og indsætte 50 kr. Så har DU nemlig hjulpet klubben og klubbens spillere direkte og endda helt håndgribeligt med en ny Select-bold i topkvalitet.


Sådan gør du:
1. Opret en konto hos Bet25.dk
2. Vælg ”FC Broby” som støtteklub
3. Sæt 50 kr. ind
4. En Select-bold er på vej til klubben!

PS: Eksisterende kunder der aldrig har sat penge ind hos Bet25.dk kan også støtte med en bold, hvis de sætter 50 kr. ind.


Læs regler og vilkår her.