Menu

FC Broby støtter en mors indsamling til Scleroseforeningen

image
Kenneth Hansen
26. august 2022 kl. 11:51
Søndag den 28. august

FC BROBY - STØTTER EN MORS INDSAMLING TIL SCLEROSEFORENINGEN - SE LINKET NEDENFOR

En familie der altid har støttet vor klub er desværre blevet ramt af sygdommen sclerose - det er et af vor tidligere medlemmer som nu må kæmpe mod denne frygtelige sygdom.

FC Broby vil derfor opfordre til at så mange som muligt støtter Karina's indsamling - se linket nedenfor.

 

Klubben vil i forbindelse med førsteholdets hjemmekamp på søndag den 28/8, donere halvdelen af overskuddet i kiosken til indsamlingen.

 

Kære FC Broby venner, som I altid gør vil det være dejligt hvis I vil støtte Karina's indsamling, det har familien fortjent. I er også velkommen til at støtte igennem klubben - indbetal på FC Brobys Mobilpay og skriv - Donnation - i tekst feltet så vil vi overføre pengene til indsamlingen.

https://stoet.scleroseforeningen.dk/.../en-mors...

 

"KARINA SAMLER IND FORDI

Kære venner og familie

Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er forskning! Søndag den 11. september samler Scleroseforeningen ind, men jeg har desværre ikke mulighed for at gå en rute. Derfor har jeg lavet denne online indsamling, og jeg håber, I vil hjælpe mig. Alle bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil sætte stor pris på dem alle. Pengene, jeg samler ind, går til forskning i sclerose, bedre behandling og bedre vilkår for de alt for mange danskere, der lever med sygdommen."

Luk